Wij zoeken een nieuwe collega, kom jij ons team versterken?

Wij zoeken een nieuwe collega, kom jij ons team versterken?

Administrateur/medewerker samenstelpraktijk m/v

Wat ga je doen?

Als administrateur bij ons kantoor zijn je werkzaamheden gericht op het controleren van financiële administraties, het verzorgen van aangiften omzetbelasting en het uitbrengen van  rapportages aan de cliënten. Je verzorgt voor je cliënten de jaarrekening en bereidt de aangiften vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting voor.

Je verzorgt samen met een collega de salarisadministratie van diverse bedrijven.

Je bent na een inwerkperiode zelfstandig het aanspreekpunt voor de klanten als zij vragen hebben en je probeert hen goed en duidelijk te informeren en te adviseren.

Je bent leergierig en bereid om je vakkennis te vergroten en je bent gemotiveerd om voorliggende problemen uit te zoeken en naar een goede oplossing te zoeken.

Waar kom je te werken?

Ons kantoor is een modern ruim kantoor, goed bereikbaar in Numansdorp in de Hoeksche Waard. Wij werken met een klein maar enthousiast team van vijf personen.

Het kantoor is laagdrempelig dus cliënten komen regelmatig langs. We werken met diverse programma’s zoals Multivers Online, Exact Online, Snelstart, Basecone, E-boekhouden.
Werkzaamheden kunnen ook op locatie bij cliënten plaatsvinden.

Wat vinden wij belangrijk?

Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding op administratief gebied.
Je hebt enkele jaren ervaring in de bovenstaande werkzaamheden bij voorkeur bij een administratie- of accountantskantoor.
Je kunt zelfstandig werken maar vindt collegialiteit en teamwork belangrijk en je bent gemotiveerd, nauwkeurig en sociaal aangelegd.

Wat biedt deze baan?

Marktconform salaris, afhankelijk van je studie en ervaring
Fulltime dienstverband maar parttime is ook mogelijk (32-40 uur)
25 vakantiedagen per jaar (o.b.v. fulltime)
Studiefaciliteiten
Reiskostenvergoeding
Afwisselende functie met veel zelfstandigheid en verantwoording