Startersloket Hoeksche Waard: een succesvol initiatief!

Startersloket Hoeksche Waard: een succesvol initiatief!

 

Beste ondernemer,

 

Ondernemen is een uitdaging en jij bent die uitdaging aangegaan! Hopelijk voelt het goed om eigen baas te zijn en zelf de nodige beslissingen te kunnennemen om je bedrijf goed te laten functioneren. Natuurlijk komt er bij de start van een onderneming veel kijken zowel op commercieel als administratief gebied. 

Startersloket Hoeksche Waard heeft alsdoel startende ondernemers (van 0-5 jaar) te ontzorgen voor een groot deel van de administratieve zaken die een onderneming in deze dynamische tijd met zich meebrengt. Onze expertise ligt in het bijzonder op het gebied van verzekeringen, administratie en belastingen. Vanuit ons eigen ondernemerschap willen wij onze kennis en jarenlange ervaring op andere zakelijke gebieden graag delen.

 Wat biedt Startersloket Hoeksche Waard:

 

  • 1 loket voor het aanleveren van uw bedrijfsinformatie
  • Deskundige en up-to-date adviezen van ervaren ondernemers
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding voor jou én je onderneming
  • Pakketaanbiedingen voor verzekeringen, branchegericht of afgestemd op je persoonlijke situatie
  • Pakketaanbiedingen voor administratie en belastingen, of je nu de administratie geheel of gedeeltelijk zelf wilt voeren of juist uit wilt besteden

 

Vrijblijvend kennismaken met Startersloket Hoeksche Waard?

  

Wij organiseren regelmatig inloopavonden op een van onze twee locaties in de Hoeksche Waard.Tijdens deze inloopavonden kun je tussen 19.00 en 21.00 uur zonder afspraak langskomen om eens kennis te maken met onze adviseurs en te kijken wat wij voor jou als ondernemer kunnen betekenen. Helemaal gratis en vrijblijvend!

 

Op onze website www.starterslokethoekschewaard.nl vind je meer informatie over ons en onze activiteiten. Wil je eerst telefonisch contact met een van onze adviseurs? Neem dan contact op via 0186-820010.

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Startersloket Hoeksche Waard

 

 

Startersloket Hoeksche Waard is een initiatief van  

Overwater Assurantie Adviesbureau B.V. en Rovem Financieel & Fiscaal Advies