Administraties en jaarrekening

Administraties en jaarrekening

Wij bieden u diverse mogelijkheden voor het voeren van uw financiële administratie.

U kunt uw administratie volledig aan ons uitbesteden. Wij verwerken uw administratie periodiek en stellen de jaarrekening van uw onderneming op. Tussentijds ontvangt u na het verwerken van uw administratie een overzicht van de belangrijkste gegevens die voor uw bedrijfsvoering van belang zijn.

Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf uw administratie in een boekhoudprogramma te verwerken. Wij adviseren u desgewenst bij de keuze van het boekhoudprogramma en begeleiden u bij het opzetten van de administratie, zodat de door u ingevoerde gegevens zo compleet mogelijk worden aangeleverd voor verdere verwerking. Wij controleren de ingevoerde gegevens aan de hand waarvan wij de jaarrekening opstellen.

Bij omvangrijkere administraties is het ook mogelijk dat wij de werkzaamheden verrichten op het kantoor van de onderneming. Een van onze medewerkers zal op uw locatie uw administratie verzorgen.

Onze dienstverlening is op maat en wordt in overleg met en naar wens van de cliënten uitgevoerd. Op deze manier kunt u als ondernemer uw tijd en aandacht besteden aan de commerciële activiteiten van uw bedrijf